team-green

team-green

Mission Statement:

Pure Biking...

Team-Green

Mission Statement:Posted by luc Fri, January 01, 2010 10:05:33

Team-Green

Mission Statement : Team-Green, Pure Biking.

Het doel van dit gezelschap is om ons als een aantal gelijkgestemde fietsers (vooral MTB, welke discipline dan ook) samen te laten genieten van onze hobby, het pure biken uit te oefenen.

1. Geen Organisaties

2. Geen Verplichtingen

3. Geen Sponsors

4. Iedereen is gelijk voor de wet, geen privileges.

5. Voor wie met team-green kleding rijdt vragen we respect voor de natuur, hoffelijkheid voor de medebiker en voor de medegenieter van de natuur.

6. Men rijdt wanneer en wat men wil, vanuit team-green zijn er geen verplichtingen. Is het nu meer-urenraces, XC of chrono of TT of marathon of koersfiets of wandelen of whatever.
Al is ‘samen uit, samen thuis’ uiteraard altijd gezelliger.

7. Geen geheimen, geen kas, kleding wordt aan het eind van elk jaar bijbesteld en op voorhand betaald (nuloperatie) : no money, no misery.

8. Er is geen bestuur, wel een kleine administratieve dienst voor deze site. Voor het ogenblik is dat Jeroen en Steven. Op secretaressedag wordt door de sympathisanten voor de nodige bloemen gezorgdsmiley.

9. Er wordt dus op jaarlijkse basis een bestelling van kledij gedaan. Er wordt een datum afgesproken waarop de bestelling afgesloten wordt.

10. Keuze uit :

Trui KM

Trui LM

Voorjaarsvest

Thermovest

Regenvest

Broek Kort

Broek lang

Broek knie

Armstukken

Beenstukken

Kontakteer Jeroen of Steven voor prijzen. Of stuur een mail met welke kledij men wilt, dan zetten we er prijs op. We kiezen voor Vermarc wegens de topkwaliteit van de kledij. De prijzen voor de bijbestellingen bij onze leverancier (Vermarc) zijn democratisch.

11. Wat betreft licenties en verzekeringen : Elk lid sluit op persoonlijke basis aan bij eender welke bond. dat kan zijn fun klasse, masters, de vrije tijd VTT.

jeroen@team-green.be

steve@team-green.be