team-green

team-green

Mission Statement:

Pure Biking...

Spa met heel dikke brubbels

Pure BikingPosted by luc Mon, March 07, 2011 20:51:49

Hi Gasten,

2 keer misreden, 2e keer wel een heel mooie zigzag afdaling (redelijk technisch, maar met de cursus van Kurt met de remmen los), maar spijtig genoeg geen pijlen meer en toch een aantal minuten verloren (en dan terug zigzag bergop). Ja iedereen volgt zowat iedereen en ik zie dan ook al niet meer zo goed als vroeger en met al dat haar in mijn ogen;-)

Afpijling was soms wat karig en doorsteken op snelheid was soms zelfs niet echt mogelijk.

Heb wel een bererit gereden als vanouds (eindelijk terug met een lege kop) en niet denken aan al het werk dat ik de zondagavond en de week er op zou moeten afwerken.

Heerlijke tocht dus, echt MTB’en, soms een tikkeltje veel risico genomen, maar de 29” rijdt lekker, echt lekker. Mijn 3x9 werkte ook weer zoals het hoort, niks hapering, raggen!

Wel op eieren moeten rijden want in mijn achterband zat 1.2bar (dat is 200gr te weinig voor mij), en dat voelde ik soms wel iets te fel op de scherpe rotsen. Maar toch niet lek gereden! Banden voor de toekomst worden echter 2.4” Racing Ralph voor en achter (net als op de SS, de Saguaro achter remt niet fel genoeg meer naar mijn goesting)

Na wat gezellig keuvelen en nagenieten aan de aankomst met den Berthold (mede organisator en ook 29” en SS rijder) de Phille Zoenk en den ET Elias (die rijdt op alles met 2 wielen en hoe, die ging nog een TT ging doen na zijn chrono) wou ik me gaan wassen om op mijn teammaten te wachten maar wegens het niet bijhebben van een versche lange broek, moest ik me niet gaan wassen en ben dan maar gelijk in de otto gesprongen.

24e plaats op 207 inschrijvingen en maar een klein half uurke achter Cleppe die gewonnen heeft. Niet slecht voor een oude knar...

Geweldige rit was het, Spa met heel dikke brubbels;-)

Ps Jeroen contacteer me voor het tubeless rijden, ik leg het je graag uit!

Ps2 I’m in for de SSEC2011 oftewel het Europees SS kampioenschap in Maredsous http://ssec2011.blogspot.com/

Ps3 op naar Sart Tilman, Kellerwald en SSEC op de SS

Ps4 toch wel zeer dikke pluim voor de organisatie!!