team-green

team-green

Mission Statement:

Pure Biking...

Huldenberg, 31 januari 2010

Pure BikingPosted by pieter Sun, January 31, 2010 16:47:53

Wijllie zijn de manne die de banne ont spannen !

De sturen repareren en de wegelskes doen floreren !

Wat was me dat weer een fijn tochtje. Na de eerste klim werden we al doodgebliksemd door een gelige zon die - net als wij - over het sneeuwtapijt scheerde, met een knal schoten we wakker, onze dag, ons jaar, kon al niet meer stuk.

Fonkelende sneeuw, geen zuchtje wind de eerste twee uur, zjust wel zjust niet vriezen, prachtige vergezichten, technische hoogstandjes à volonté vooral wegens de ijsplekken en de verdoken putten onder laagskes wit poeder, de singletrackskes, de 21 klimmen, de 4 extra kanjerkes op het nieuwe parkoers, waarvan klim 2D nogal gedenkwaardig was omdat je denkt dat na klim 2 klim 1 komt en ge dan binnen zijdt, nope dus, de kasseikes van de moskesstraat en de daaropvolgende lange lange kuitenbijter, man man man, wat hebben we weer genoten.

Iets voor de eerste bevoorrading, in de lange lange klim na St Agatha Rode was de Luc nogal aan het geven. Kurt en ikke volgden wat verder, ik vroeg Kurt wie er ging winnen vandaag (WK veldrijden, weet je wel), waarop Kurt gedecideerd antwoorde : "ikke". Ik keek ne keer, en zei : awel, eigenlijk peinz ik de Luc, waarop de Kurt tussen twee ademhappen antwoorde, "ja, eigenlijk wel..." hihi.

Bevoorradingen dik in orde, de mannen van de fietsreizen el camino loco aan de tweede bevoorrading om aan de vlo's te werken, toch ook teen en tander veranderd aan het basisparkoers, altijd leuk om de dingen eens anders te doen, vooral als je zoals ikke al ne keer of 20 het parkoers gereden hebt (vroeger deden we deze tocht twee keer na elkaar, goe zot waren we in die ver vervlogen tijden.

En keren we volgend jaar terug ??? Nou en of !