team-green

team-green

Mission Statement:

Pure Biking...

Hel van Weit

Pure BikingPosted by luc Wed, December 04, 2013 08:15:58

Met Tsjies, vaste SingleSpeed makker, mocht dat slijke parcours geen probleem geven... en het was een keer een andere locatie.

Na een goei 20 jaar biken heb je wel eens goesting om dichter bij huis nieuwe paden te ontdekken.

Hoewel de ketting na 2km al andere gedachten kreeg, combinatie slijk en kleine steentjes langs de Zennedijken, bleek niet echt de meest ideale cominatie. Maar we hadden ter plekke een goed afspraak gemaakt, nog een keer tegenpruttelen, dan wachtte de vuilbak.

Redelijk wat asfalt om het 1 aan het ander te breien, niet de meeste ideale locatie natuurlijk... en hoogtemeters, dat moeten een stuk 70 geweest zijnsmiley.

Veel deelnemers tegenwoordig op de TT'en in een mystieke mooie ochtendmist. De 58km deed het Witte Kinderbos aan met de heuse Hel van Weit.

Ja daar was zelfs met de Single geen beginnen aan. We genieten van de warme zonnestralen en slibberpaadjes.

Bij heuse valpartij raak ik nog net mijn stuur met scheenbeen, pijnlijk, durf niet te kijken, heb geen goede ervaringen met de scheenbenen, zo veel pijn dat moest niet goed zijn. Spring maar vlug terug op de fiets, beste manier om te pijn te verbijten. We moesten nog 20km verder. Uiteindelijk bleek het gedroogde bloed een 7cm diepe schavak met veel vocht onderhuids. Thuis wat ijs leggen…

Soit, kon verder de pret niet deren, langs domein van Hofstade, ff het strandgevoel nog meepikkensmiley

Heb nadien nog nooit zo veel werk gehad om dat plakslijk van de fiets te krijgen...en het scheenbeen is weer aan de beterhand.

een andere greenie werd gespot...